Koop veilig en goedkoop op Internet

Weight Watchers- Weegschaal en stappenteller helpen!

Weight Watchers- De methode

De weegschaal en het weegmoment bij Weight Watchers. Dat is wat je te binnen schiet als je aan Weight Watchers denkt. De Weight Watchers methode stond vroeger bekend om zijn zogenoemde "telmethode". Bij deze methode werd aan elk soort voedsel punten toegekend en mocht er een maximum aantal punten per dag geconsumeerd worden. Bij de wekelijks bijeenkomst werd erg gewogen en het resultaat met de groep gedeeld. Sinds enkele jaren heeft Weight Watchers een nieuw programma, waarbij lifestyle veel meer aandacht krijgt. Door het veel meer dynamische leven van tegenwoordig met deeltijdbanen en activiteiten buiten huis sluit de nieuwe Weight Watchers methode beter aan en is dus weer actueel en bovenal zeer effectief. Voedsel heeft nog steeds een puntentabel, maar is gevarieerder en biedt ook ruimte om veel te eten van bepaalde laag gewaardeerde soorten voedsel. Eenmaal per week is er een soort vrije dag en kun je eten wat je wilt. Weight Watchers gaat met zijn tijd mee en biedt ook een app met een online coach. De methode slaat goed aan en steeds meer mensen stappen met vertrouwen weer op hun weegschaal.
weight watchers weet wat je eet!

Waarom werkt het?

- Ten eerste je eet normaal voedsel. Geen dubieuze shakes of eenzijdige voeding, maar gevarieerd verantwoord voedsel dat overal te koop is.
- Bewegen is onderdeel van de methode. Geen extreme bootcamps, maar gewoon een beetje sporten. Dit maakt vaak al een groot verschil!
- Door het ProPoints plan leer je heel veel over lekkere verantwoorde voeding en train je je hersenen op het maken van de juiste keuzes
- Door de Weight Watchers app heb je de coach altijd binnen handbereik. Op lastige momenten toch een stok achter de deur.
- Als laatste en zeker niet het minst belangrijk: Je staat er niet alleen voor!. Samen ben je sterker en bereik je doelen eenvoudiger dan alleen.


Maak Weight Watchers leuker door meten!

Meer bewegen is een onderdeel van de Weight Watchers-methode. Hoe weet je nu eigenlijk of je voldoende beweegt? Het antwoord is heel simpel: Koop een goede stappenteller! Daag jezelf uit en houdt bij hoeveel stappen je zet per dag. Op de Omron stappenteller wordt je beloond met een juichend poppetje wanneer je 10.000 stappen hebt gemaakt. Klinkt een beetje kinderachtig, maar je zult zien dat het echt voldoening geeft.

De weegschaal is natuurlijk een onmisbaar apparaat om je voortgang te meten. Tijdens de bijeenkomsten van Weight Watchers wordt er natuurlijk gewogen, maar meestal alleen wordt gewicht gemeten. Veel interessanter is het om een weegschaal te kopen waarmee je ook je vetpercentage kunt meten en je skeletspiermassa. De Omron BF511 is een semi-professionele weegschaal voor een goede prijs. Het motiveert enorm om te zien dat door jouw prestaties en je aanpassingen in je levensstijl jouw gewicht lager wordt, je vetpercentage daalt en misschien zelfs je skeletspiermassa toeneemt. Het meten van je prestaties maakt het volgen van de methode Weight Watchers leuker en je kans van slagen groter!

Stel haalbare doelen.

Het Weight Watchers programma heeft veel kans van slagen, daar het je leert om haalbare doelen te stellen. Iets dat haalbaar is motiveert om door te gaan.weegschaal omron bf511
De vaak zware methoden bij  andere dieetprogramma's zijn lastig te volbrengen en daarom haken veel mensen af.
Door het gebruik van een stappenteller wordt het eenvoudiger om zo'n haalbaar doel te stellen. Een diagnose-weegschaal helpt ook om haalbare doelen te stellen.

weight watchers - Weight Watchers heeft in haar programma het bekende 10% afvallen doel.
weight watchers - Meer bewegen: probeer 10.000 stappen per dag te halen. Omron stappentellers belonen met een juichend symbool.
weight watchers - Weet wat je minimale caloriebehoefte is. Weegschaal Omron BF511 berekent het voor u en neemt twijfel weg. 
weight watchers - Neem ruim de tijd. Elke week een minimaal aantal kilo's afvallen lukt. Het lichaam heeft tijd nodig.
weight watchers - Weight Watchers heeft in haar programma een "vrije" dag. Gebruik deze effectief.

 

Omron BF511 berekent minimale caloriebehoefte

Maak Weight Watchers onderdeel van je lifestyle.

Dagelijkse routine wordt het kiezen uit verschillende soorten verantwoord eten. Ook bewegen kun je eenvoudig in je nieuwe lifestyle inpassen door een Omron stappenteller bij je te dragen.

  omron walking style usb 2.0 caloriscan Omron Walking Style III omron stappenteller walking style iv
  Walking Style Pro 2.0 Caloriscan White WalkingStyle III Walking Style IV

 

 

 

 

 

 

 

Het gebruik van hulpmiddelen bij het Weight Watchers programma, zoals een Weight Watchers weegschaal met diagnosefunctie. een stappenteller en/of een caloriemeter werkt effectief en maakt het programma leuker, eenvoudiger en past pefect in je nieuwe lifestyle!