Koop veilig en goedkoop op Internet

Hartslagmeters

Categorie Hartslagmeters

3 artikel(en)

per pagina

 • Beurer PO 40 Pulse-oximeter

  De zuurstofverzadiging geeft aan hoeveel procent van de hemoglobine in het arteriële bloed verzadigd is met zuurstof. Daarom is het een belangrijke graadmeter voor het beoordelen van de ademhalingsfunctie. Bij het meten maakt de Beurer PO 40 pulse-oximeter hiervoor gebruik van twee lichtstralen met een verschillende golflengte. Deze lichtstralen komen aan de binnenzijde van de behuizing op de in de Beurer PO 40 pulse-oximeter geplaatste vinger neer. Een lage zuurstofverzadigingswaarde wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door aandoeningen (astma, hartfalen, aandoeningen van het ademhalingsstelsel enz.). De Beurer PO 40 pulse-oximeter is daarom met name geschikt voor risicopatiënten (zoals astmatici en personen met hartaandoeningen), maar ook voor sporters en gezonde personen die zich vaak op grote hoogten bevinden (zoals bergbeklimmers, skiërs of hobbypiloten).

  Meer info
 • Hartslagmeter Beurer PM26

  Houd uw hartslag in het vizier met de Beurer PM26. De Beurer PM26 hartslaghorloge geeft een nauwkeurige aanduiding van de gemiddelde en maximale hartslag. De horloge heeft een verlicht display en een afteltimer en zelf instelbare trainingszones. Zo kunt u meten hoe uw hartslag is bij fysieke inspanning, de Beurer PM26 is erg licht van gewicht zodat u deze comfortabel om uw pols kunt dragen. Op dit product krijgt u drie jaar garantie.    

  Meer info
 • Beurer Speedbox 2 hardloopsensor

  Met de Beurer Speedbox 2 voegt u extra functionaliteit toe aan de topmodellen hartslagmonitors van Beurer zoals de PM70 en PM90. U kunt uw loop- en rensnelheid meten, tevens kan er een doelsnelheid worden berekend zodat u effectiever kunt hardlopen en uw prestaties kunt verbeteren in combinatie met de andere functionaliteiten van de Beurer PM70 of PM90. Er vindt een digitale gegevensoverdracht plaats met de horloge en de Speedbox 2 heeft een lange batterijduur tot wel 200 uur training. U kunt de speedbox 2 eenvoudig en veilig bevestigen zonder dat u de veter hoeft los te maken.

   

  Meer info

3 artikel(en)

per pagina