Koop veilig en goedkoop op Internet

Thermometers

Categorie Thermometers

7 artikel(en)

per pagina

 • Beurer FT09 digitale koortsthermometer

  De Beurer FT09 Thermometer is een thermometer die meet via contactmeting. Je kunt het verloop van de koorts nauwkeurig in de gaten houden met regelmatige metingen. Deze Beurer FT09 heeft een duidelijke display, 1 geheugenplaats en geeft een signaal wanneer de meting klaar is. Meer info
 • Braun Lensfilters 40 stuks

  De Braun lensfilters zorgen voor optimale hygiëne en voorkomen kruisbesmetting. Gebruik de Braun lensfilters in combinatie met de Braun Thermoscan IRT6020 en IRT6520. De Braun lensfilters zorgen voor een accurate meting en optimale werking van uw Braun Thermoscan. Deze Braun lensfilters worden geleverd in 2 doosjes van elk 20 stuks (2 maal Braun LF20).

  Meer info
 • Braun PRT2000 Digitale Thermometer

  Braun PRT2000 Digitale Thermometer is voorzien van Age Precision technologie. Omdat de definitie van koorts verandert met de leeftijd is deze digitale Braun thermometer voorzien van een Age Precision functie.Uit klinisch onderzoek is gebleken dat de definitie van koorts verandert met de leeftijd. Bijvoorbeeld: wat een normale lichaamstemperatuur is voor een 4-jarige, kan als koorts worden beschouwd bij een pasgeborene.

  Meer info
 • Braun Thermoscan 7 Black Edition - IRT6520

  Braun Thermoscan 7 Black Edition - IRT6520 is de meest recente toevoeging aan de Thermoscan reeks van Braun. Thermometers in de Thermoscan collectie van Braun zijn al jaren de eerste keus onder medische professionals. De IRT6520 Black Edition onderscheidt zich door gebruik te maken van "Age Precision Technology" welke u helpt de gemeten temperatuur bij mensen van verschillende leeftijden te analyseren. Met de Braun Thermoscan 7 Black Edition - IRT6520 haalt u een kwaliteits thermometer in huis voor heel het gezin!

  Meer info
 • Braun Thermoscan IRT3030

  Braun IRT3030 Thermoscan maakt deel uit van de Braun Thermoscan collectie, de betrouwbare Braun Thermoscan technologie staat borg voor betrouwbare metingen. De Braun thermoscan thermometers zijn dan ook de meest gebruikte thermometers onder artsen in Europa. De Braun IRT3030 Thermoscan is een compacte infrarood oorthermometer die gebruikt kan worden voor heel het gezin, van jong tot oud. Met de Braun IRT3030 kunt u eenvoudig, snel en veilig de temperatuur opnemen, het resultaat wordt getoond in een duidelijk display. De Braun IRT3030 is klinisch getest zodat u zeker bent van betrouwbare metingen en u krijgt 2 jaar garantie op de thermometer.

  Meer info
 • Braun Thermoscan 7 - IRT6520

  Braun Thermoscan 7 - IRT6520 is de meest recente toevoeging aan de Thermoscan reeks van Braun. Thermometers in de Thermoscan collectie van Braun zijn al jaren de eerste keus onder medische professionals. De IRT6520 onderscheidt zich door gebruik te maken van "Age Precision Technology" welke u helpt de gemeten temperatuur bij mensen van verschillende leeftijden te analyseren. Met de Braun Thermoscan 7 - IRT6520 haalt u een kwaliteits thermometer in huis voor heel het gezin!

  Meer info
 • Braun NTF3000

  Braun NTF3000 kan de temperatuur meten met aanraking van de voorhoofd of zonder aanraking van de voorhoofd. Deze baandoorbrekende technologie maakt het opnemen van de temperatuur gemakkelijk, zonder stress en zeer accuraat. Met de Braun NTF3000 kunt u de temperatuur opnemen van een slapend persoon zonder hem of haar wakker te hoeven maken. U kunt ook het geluid van de Braun NTF3000 uitschakelen en in het donker de temperatuur opnemen aangezien de Braun NTF3000 beschikt over een scherm met achtergrondverlichting. Het ingebouwde positioneringssysteem helpt u om op de juiste plaats op het voorhoofd de temperatuur op te nemen. U krijgt 2 jaar garantie op de Braun NTF3000.

  Meer info

7 artikel(en)

per pagina