Koop veilig en goedkoop op Internet

Thermometers

Categorie Thermometers

6 artikel(en)

per pagina

 • Braun Lensfilters 40 stuks

  De Braun lensfilters zorgen voor optimale hygiëne en voorkomen kruisbesmetting. Gebruik de Braun lensfilters in combinatie met de Braun Thermoscan IRT6020 en IRT6520. De Braun lensfilters zorgen voor een accurate meting en optimale werking van uw Braun Thermoscan. Deze Braun lensfilters worden geleverd in 2 doosjes van elk 20 stuks (2 maal Braun LF20).

  Meer info
 • Braun Thermoscan IRT6020

  Braun IRT6020 Thermoscan is de meest verkochte thermometer op dit moment uit de Braun Thermoscan collectie, al jarenlang worden de Braun Thermoscan thermometers het meest gebruikt door huisartsen in Europa. Met de Braun IRT6020 haalt u kwaliteit en betrouwbaarheid in huis die door heel de familie gebruikt kan worden. De tuit van de Braun IRT6020 wordt voorverwarmd tot 34 graden Celsius voor extra precisie en comfort. Het speciaal gepatenteerde ExactTemp systeem bevestigt in enkele seconden dat de thermometer zich in de correctie positie bevindt en dat een nauwkeurige meting heeft plaatsgevonden. De Braun IRT6020 is voorzien van een groot afleesscherm aan de achterzijde van de thermometer zodat u de temperatuur kunt zien terwijl u aan het meten bent.

  Meer info
 • Oorthermometer Omron Gentle Temp 510

  De Omron Gentle Temp 510 oorthermometer onderscheidt zich door zijn snelle meting van 1 seconde. De oorthermometer heeft ook een positioneringssensor waardoor het niet geheel juist plaatsen van de oorthermometer in het oor de nauwkeurigheid van de meting zo min mogelijk beinvloedt. De Omron Gentle Temp 510 schakelt zichzelf automatisch uit wanneer deze niet gebruikt wordt. U krijgt de oorthermometer geleverd met een opbergkoker en nederlandstalige handleiding.

  Meer info
 • Braun NTF3000

  Braun NTF3000 kan de temperatuur meten met aanraking van de voorhoofd of zonder aanraking van de voorhoofd. Deze baandoorbrekende technologie maakt het opnemen van de temperatuur gemakkelijk, zonder stress en zeer accuraat. Met de Braun NTF3000 kunt u de temperatuur opnemen van een slapend persoon zonder hem of haar wakker te hoeven maken. U kunt ook het geluid van de Braun NTF3000 uitschakelen en in het donker de temperatuur opnemen aangezien de Braun NTF3000 beschikt over een scherm met achtergrondverlichting. Het ingebouwde positioneringssysteem helpt u om op de juiste plaats op het voorhoofd de temperatuur op te nemen. U krijgt 2 jaar garantie op de Braun NTF3000.

  Meer info
 • Oorthermometer Omron Gentle Temp 520

  De Omron Gentle Temp 520 oorthermometer geeft de temperatuur weer op het grote LCD-scherm in Celsius of Fahrenheit en kan een snelle meting doen. Wanneer de oorthermometer niet in gebruik is dan schakelt deze automatisch uit. De omron Gentle Temp 520 heeft een geheugen voor negen metingen zodat u goed het temperatuurverloop kunt volgen. Met de Omron Gentle Temp 520 maakt u een goede en betrouwbare keuze.

  Meer info
 • Contactloze thermometer Omron Gentle Temp 720

  Omron Gentle Temp 720 is een bijzonder model thermometer van Omron.De Omron Gentle Temp 720 meet zonder contact te maken met het lichaam en meet lichaamstemperatuur via het voorhoofd. De Omron Gentle Temp GT720 kan ook gebruikt worden voor het meten van oppervlakte, zo kan de Omron Gentle Temp 720 bijvoorbeeld gebruikt worden voor het meten van temperatuur van melk. Met de Omron Gentle Temp 720 kunt u zelfs de kamertemperatuur meten. Verder heeft de Omron Gentle Temp 720 geheugen aan boord waarmee tot aan 25 metingen opgeslagen kunnen worden en heeft het scherm een achtergrondlicht waardoor u de thermometer in een donkere kamer kunt gebruiken.

  Meer info

6 artikel(en)

per pagina