Koop veilig en goedkoop op Internet

Weegschalen

Categorie Weegschalen

3 artikel(en)

per pagina

 • Omron BF511 Weegschaal

  Omron BF511 weegschaal is een Body Composition Monitor en doet een volledige lichaamsmeting. Behalve gewicht wordt ook het vetpercentage en skeletspiermassa gemeten. Via uw voeten en handen (De Omron BF511 heeft een handgedeelte die u in uw handen moet houden bij een volledige meting) wordt een zwak electrisch stroompje door het lichaam gestuurd, met behulp van de weerstanden in het lichaam (bio-impedantie) wordt het vetpercentage en skeletspiermassa bepaald. Op basis van uw profiel en meetresultaten kan de Omron BF511 uw minimale caloriebehoefte in rust (BMR) en BMI (Body Mass Index) berekenen. De Omron BF511 Weegschaal is geschikt voor personen van 6 tot 80 jaar. Op de Omron BF511 Weegschaal (Body Composition Monitor) krijgt u drie jaar garantie.

  Meer info
 • Omron BF212 Body Composition Monitor

  De Omron BF212 is een stijlvol en compact apparaat met een relatief breed sta-oppervlak. Naast het wegen tot 150 kg wordt door middel van het klinisch gevalideerde Omron 4 sensoren systeem BMI en vetpercentage gemeten. De Body Composition Monitor Omron BF212 is bedoeld voor thuisgebruik en helpt bij het bepalen van een gezond gewicht in uw persoonlijke situatie. De Omron BF212 heeft een geheugen voor vier verschillende personen en u krijgt 3 jaar garantie op dit product.

  Meer info
 • Beurer BG13 Weegschaal

  De Beurer BG13 is een fraaie weegschaal gemaakt van glas. Naast het moderne design beschikt de Beurer BG13 over een aantal extra meetfuncties waaronder het meten van BMI, vetpercentage en spiermassa. De 4 electroden zijn van geborsteld roestvrij staal. De weegschaal weegt tot 150 kilo. Kortom een complete praktische weegschaal die zeker niet zal misstaan in uw badkamer of andere ruimte in uw huis.

  Meer info

3 artikel(en)

per pagina