Koop veilig en goedkoop op Internet

Veilig Dieet

Veilig en verantwoord crash dieet?

Het crashdieet is een populaire methode om snel veel kilo's kwijt te raken. Hoe zorg je ervoor dat je dit effectief en verantwoord doet? En hoe voorkom je dat je later weer een toename van gewicht krijgt? Een door vele diëtisten onderschreven beproefde methode is het volgen van een eiwitrijk dieet in combinatie met krachttraining. Deze methode is voor de meeste mensen geschikt.

 crashdieet

 

omron bf511 kopen

Ruststofwisseling

Krachttraining verhoogt de ruststofwisseling. De ruststofwisseling is de hoeveelheid energie die je lichaam verbruikt als je de hele dag op bed zou liggen en niets zou eten. Ongeveer 60 tot 70 procent van de energie die je dagelijks verbruikt wordt bepaald door je ruststofwisseling. De Omron BF511 is in staat om op basis van ingevoerde gegevens en lichaamsmeting te bepalen wat de ruststofwisseling (of BMR= Basal Metabolic Rate) in uw situatie is. Ongeveer een kwart van de ruststofwisseling wordt bepaald door de hoeveelheid spiermassa in je lichaam. 

stop jojo effect

 

 

 

 

Vet verbranden en spiermassa opbouwen met krachttraining

Krachttraining heeft een aantal grote voordelen voor vet verbranden. Een ervan is dat door het opbouwen van spiermassa de ruststofwisseling wordt verhoogd.  Met behulp van Body Composition Monitor Omron BF511 kunt u de belangrijke waarden bepalen die essentieel zijn voor een veilig en effectief dieet. Zonder deze kennis is het volgen van een crash dieet mogelijk medisch onverantwoord.

De Omron weegschalen hebben een uniek impedantiesysteem dat het lichaam met een zwakke stroom via acht sensoren doormeet.Body Composition Monitor Omron BF511

 

 

De Omron BF508 voor volwassenen is een uitstekende keuze om inzicht te krijgen in

 

Voorkom jojo effect

Wanneer je een crashdieet volgt dan kan je lichaam het enorme energietekort niet direct opvangen en zal het overgaan tot het opbreken van spiermassa voor energie. Dit is de reden dat je na een crashdieet weer aankomt en zwaarder wordt dan voor het dieet. Krachttraining zorgt ervoor dat je tijdens het afvallen geen spieren verliest maar spiermassa opbouwt.

Belangrijk is om te meten of u daadwerkelijk spiermassa opbouwt met de Omron BF511. Pas wanneer dat het geval is dan is de kans van slagen van uw dieet het grootst. Als dit zo is dan betekent het dat de ruststofwisseling stijgt en je dagelijks meer energie verbruikt en dus sneller kan afvallen en vet verbranden!

 

 

Gebruik technische ondersteuning met de Omron BF511!

Met de Omron BF511 kunt u:

-Ruststofwisseling (BMR) bepalen

-Spiermassa bepalen

-Vetpercentage bepalen

 

Dieet veilig door techniek te gebruiken

De beste resultaten bereik je door spiermassa op te bouwen tijdens het dieet. Hiermee wordt de ruststofwisseling verhoogd en zul je minder aandrang tot eten krijgen. Bovendien wordt vet verbrand door krachttraining. Controleer je voortgang met de Omron BF511 Body Composition Monitor. Investeer in jezelf en de toekomst en gebruik de techniek voor optimaal resultaat!

 

 
Omron BF511 maakt orgaanvet en spiermassa inzichtelijk   Ontdek zelf de vele mogelijkheden die Omron BF511 te bieden heeft.  
Dwarsdoorsnede van een lichaaOmron BF511 meet onderhuids vet m Omron BF511 visceraal vet