Koop veilig en goedkoop op Internet

Nieuwe Omron Bloeddrukmeters

Nieuwe Omron Bloeddrukmeter kopen

Een nieuwe Omron Bloeddrukmeter kopen is een verstandige keuze, er zijn verscheidene modellen te koop. Gelukkig wordt de keuze gemakkelijker gemaakt doordat Omron een nieuwe collectie heeft uitgebracht. De nieuwe collectie heeft zeer interessante functionaliteiten die de keuze bij een nieuw model vereenvoudigd.

Nieuwe omron Bloeddrukmeter Kopen M6 Comfort

Nieuwe omron Bloeddrukmeter Kopen M6 AC

Meegeleverde accessoires

Bij de meeste Omron bloeddrukmeters worden er batterijen meegeleverd in de verpakking. Sommige nieuwe modellen bloeddrukmeters worden nu geleverd inclusief adapter zoals de Omron M6 AC. Kijk bij het kopen van een nieuwe Omron bloeddrukmeter wat erbij geleverd wordt en welke voordelen dat voor uw persoonlijk situatie heeft.

Nieuw type manchet

De nieuwe modellen zijn uitgerust met een nieuw type manchet. De nieuwe Omron bloeddrukmeter komt met 2 varianten manchet: de Intelli Wrap Cuff en de Easy Cuff. De Intelli Wrap Cuff is een rond voorgevormd manchet die makkelijk en comfortabel om uw bovenarm sluit. De nieuwe Omron M6 Comfort wordt geleverd met de intelli Wrap Cuff. De nieuwe modellen worden geleverd met een manchet in medium/large formaat.

Kortom bij het kopen van een nieuw model, zeker als u regelmatig gaat meten, is het zeker de moeite waard om op het manchet te letten, dat is het gedeelte wat uw Omron bloeddrukmeter met uw lichaam verbindt.

 

Nieuwe Omron Bloeddrukmeter Kopen Manchet

 

Nieuwe Omron Bloeddrukmeter Kopen M3

Nieuwe functies

De functies zijn verbeterd  bij de nieuwe modellen. U wilt weten waar u voor betaalt. Zo zijn er verschillen in geheugenplaatsen, knoppen, display, snelheid van meten en sommige modellen hebben zelfs de mogelijkheid tot het maken van een verbinding met de computer. U kunt op de productpagina´s hier meer over lezen. Internet-Koop suggestie:  de nieuwe Omron M3, deze biedt veel waarde voor zijn geld.

Waarom kopen bij Internet-Koop?

  • U bent verzekerd van snelle levering
  • Telefonisch advies
  • Nazorg
  • Service
  • Goede prijzen

Nieuwe Omron Bloeddrukmeter Kopen M2

Omron bloeddrukmeters
4,9 based on 38 reviews

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.