Koop veilig en goedkoop op Internet

Nieuwe Omron Bloeddrukmeters

Nieuwe Omron Bloeddrukmeter kopen

Een nieuwe Omron Bloeddrukmeter kopen is een verstandige keuze, er zijn verscheidene modellen te koop. Gelukkig wordt de keuze gemakkelijker gemaakt doordat Omron een nieuwe collectie heeft uitgebracht. De nieuwe collectie heeft zeer interessante functionaliteiten die de keuze bij een nieuw model vereenvoudigd.

Nieuwe omron Bloeddrukmeter Kopen M6 Comfort

Nieuwe omron Bloeddrukmeter Kopen M6 AC

Meegeleverde accessoires

Bij de meeste Omron bloeddrukmeters worden er batterijen meegeleverd in de verpakking. Sommige nieuwe modellen bloeddrukmeters worden nu geleverd inclusief adapter zoals de Omron M6 AC. Kijk bij het kopen van een nieuwe Omron bloeddrukmeter wat erbij geleverd wordt en welke voordelen dat voor uw persoonlijk situatie heeft.

Nieuw type manchet

De nieuwe modellen zijn uitgerust met een nieuw type manchet. De nieuwe Omron bloeddrukmeter komt met 2 varianten manchet: de Intelli Wrap Cuff en de Easy Cuff. De Intelli Wrap Cuff is een rond voorgevormd manchet die makkelijk en comfortabel om uw bovenarm sluit. De nieuwe Omron M6 Comfort wordt geleverd met de intelli Wrap Cuff. De nieuwe modellen worden geleverd met een manchet in medium/large formaat.

Kortom bij het kopen van een nieuw model, zeker als u regelmatig gaat meten, is het zeker de moeite waard om op het manchet te letten, dat is het gedeelte wat uw Omron bloeddrukmeter met uw lichaam verbindt.

 

Nieuwe Omron Bloeddrukmeter Kopen Manchet

 

Nieuwe Omron Bloeddrukmeter Kopen M3

Nieuwe functies

De functies zijn verbeterd  bij de nieuwe modellen. U wilt weten waar u voor betaalt. Zo zijn er verschillen in geheugenplaatsen, knoppen, display, snelheid van meten en sommige modellen hebben zelfs de mogelijkheid tot het maken van een verbinding met de computer. U kunt op de productpagina´s hier meer over lezen. Internet-Koop suggestie:  de nieuwe Omron M3, deze biedt veel waarde voor zijn geld.

Waarom kopen bij Internet-Koop?

 • U bent verzekerd van snelle levering
 • Telefonisch advies
 • Nazorg
 • Service
 • Goede prijzen

Nieuwe Omron Bloeddrukmeter Kopen M2

Omron bloeddrukmeters
4,9 based on 38 reviews

3 artikel(en)

per pagina

 • Omron M3 Comfort bloeddrukmeter

  De Omron M3 is al reeds benoemd door de Consumentenbond als "Beste Koop" maar daar bovenop blijft fabrikant Omron de M3 verder ontwikkelen. Zo bestaan er nu 3 versies van de Omron M3. Allereerst is er de standaard Omron M3 die door de consumentbond als "beste koop" werd benoemd, verder is er nu ook een Omron M3 versie die op de PC is aan te sluiten genaamd: Omron M3 IT. Als laatste toevoeging tot de Omron M3 collectie is de Omron M3 Comfort, deze heeft als onderscheidend element dat deze wordt geleverd met de Intelli Wrap manchet,  de Omron Intelli Wrap manchet maakt metingen mogelijk, in tegenstelling tot veel andere manchetten, over de volledige 360 graden van de omtrek van de bovenarm, daarmee wordt het foutief aanbrengen van de manchet bijna onmogelijk en bent u zeker dat u juist meet.

  Meer info
 • Omron M3 bloeddrukmeter

  Omron M3 bloeddrukmeter is een compacte, volledig automatische bloeddrukmeter. De Omron M3 bloeddrukmeter meet de bloeddruk eenvoudig en snel. Een belangrijk kenmerk van de nieuwe Omron bloeddrukmeter M3 is het geheugen voor twee gebruikers. De nieuwe Omron M3 bloeddrukmeter maakt ook weer gebruik van de speciale Intellisense oppomptechniek. De nieuwe Omron M3 bloeddrukmeter heeft een medium/large manchet (armomvang 22-42 cm). De bloeddrukmeter wordt geleverd met Nederlandstalige gebruiksaanwijzing en een garantie van drie jaar.

  Easy Cuff Omron M3 bloeddrukmeteromron m3 bloeddrukmeter klinisch gevalideerdautomatische uitschakeling omron m3 bloeddrukmeterLED indicator normale bloeddruk omron m3 bloeddrukmeterduo geheugen omron m3 bloeddrukmetergemiddelde drie metingen omron m3 bloeddrukmeteronregelmatige hartslagcontrole omron m3 bloeddrukmeterlichaamsbeweging indicator omron m3 bloeddrukmetermanchetcontrole omron m3 bloeddrukmeter

  Meer info
 • Nieuwe Omron M6 Comfort bloeddrukmeter

  De nieuwe Omron M6 Comfort bloeddrukmeter kopen is een verstandige keuze. De doorontwikkelde nieuwe Omron M6 Comfort bloeddrukmeter is de meest populaire bloeddrukmeter in de nieuwe serie van Omron. De nieuwe Omron M6 Comfort bloeddrukmeter is zeer breed toepasbaar. Zowel een huisarts, fysiotherapeut, thuiszorgmedewerker, verloskundige en mensen die thuis bloeddruk meten kunnen vertrouwen op de hoge kwaliteit van de nieuwe Omron M6 Comfort bloeddrukmeter. De nieuwe Omron M6 Comfort bloeddrukmeter heeft een geheel nieuw design met een duidelijk groot display en diverse kleurenindicatoren voor o.a. normale waarden bloeddruk en manchetcontrole. De Omron M6 Comfort bloeddrukmeter wordt geleverd met een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing en een garantie van drie jaar.

  Intelliwrap Omron M6 Comfort bloeddrukmeternieuwe omron m6 comfort klinisch gevalideerdgroot display nieuwe omron m6 comfortautomatsiche uitschakeling nieuwe omron m6 comfortLED indicatie normale bloeddrukwaarden nieuwe omron m6 comfortDuo geheugen nieuwe omron m6 comfort bloeddrukmeterochtendhypertensie indicator nieuwe omron m6 comfort bloeddrukmetergemiddelde drie metingen nieuwe omron m6 comfort bloeddrukmeteronregelmatige hartslagcontrole indicator nieuwe omron m6 comfort bloeddrukmeterlichaamsbewegingindicator nieuwe omron m6 bloeddrukmetermanchetcontrole nieuwe omron m6 comfort bloeddrukmeter

  Meer info

3 artikel(en)

per pagina