Koop veilig en goedkoop op Internet

Nieuwe Omron Bloeddrukmeters

Nieuwe Omron Bloeddrukmeter kopen

Een nieuwe Omron Bloeddrukmeter kopen is een verstandige keuze, er zijn verscheidene modellen te koop. Gelukkig wordt de keuze gemakkelijker gemaakt doordat Omron een nieuwe collectie heeft uitgebracht. De nieuwe collectie heeft zeer interessante functionaliteiten die de keuze bij een nieuw model vereenvoudigd.

Nieuwe omron Bloeddrukmeter Kopen M6 Comfort

Nieuwe omron Bloeddrukmeter Kopen M6 AC

Meegeleverde accessoires

Bij de meeste Omron bloeddrukmeters worden er batterijen meegeleverd in de verpakking. Sommige nieuwe modellen bloeddrukmeters worden nu geleverd inclusief adapter zoals de Omron M6 AC. Kijk bij het kopen van een nieuwe Omron bloeddrukmeter wat erbij geleverd wordt en welke voordelen dat voor uw persoonlijk situatie heeft.

Nieuw type manchet

De nieuwe modellen zijn uitgerust met een nieuw type manchet. De nieuwe Omron bloeddrukmeter komt met 2 varianten manchet: de Intelli Wrap Cuff en de Easy Cuff. De Intelli Wrap Cuff is een rond voorgevormd manchet die makkelijk en comfortabel om uw bovenarm sluit. De nieuwe Omron M6 Comfort wordt geleverd met de intelli Wrap Cuff. De nieuwe modellen worden geleverd met een manchet in medium/large formaat.

Kortom bij het kopen van een nieuw model, zeker als u regelmatig gaat meten, is het zeker de moeite waard om op het manchet te letten, dat is het gedeelte wat uw Omron bloeddrukmeter met uw lichaam verbindt.

 

Nieuwe Omron Bloeddrukmeter Kopen Manchet

 

Nieuwe Omron Bloeddrukmeter Kopen M3

Nieuwe functies

De functies zijn verbeterd  bij de nieuwe modellen. U wilt weten waar u voor betaalt. Zo zijn er verschillen in geheugenplaatsen, knoppen, display, snelheid van meten en sommige modellen hebben zelfs de mogelijkheid tot het maken van een verbinding met de computer. U kunt op de productpagina´s hier meer over lezen. Internet-Koop suggestie:  de nieuwe Omron M3, deze biedt veel waarde voor zijn geld.

Waarom kopen bij Internet-Koop?

 • U bent verzekerd van snelle levering
 • Telefonisch advies
 • Nazorg
 • Service
 • Goede prijzen

Nieuwe Omron Bloeddrukmeter Kopen M2

Omron bloeddrukmeters
4,9 based on 38 reviews

4 artikel(en)

per pagina

 • Omron M7 Intelli IT Bloeddrukmeter

  Omron M7 Intelli IT is het allernieuwste model bloeddrukmeter van Omron. De Omron M7 Intelli IT wordt op de Omron website als hun meest geavanceerd model betiteld. Het verkeerd omleggen van het manchet veroorzaakt bij veel mensen foutieve metingen, Omron tracht steeds meer controle mechanismen in hun bloeddrukmeters te verwerken om dit te voorkomen. De Omron M7 Intelli IT biedt de nieuwste innovatie qua nauwkeurigheid: de Intelliwrap manchet. Bij de Omron M7 Intelli IT is het haast onmogelijk om de machet onjuist om te leggen omdat de Omron Intelli Wrap manchet metingen mogelijk maakt, in tegenstelling tot veel andere manchetten, over de volledige 360 graden van de omtrek van de bovenarm. In combinatie met de Omron smartphone app kunt u de gemeten waarden uploaden voor verdere analyses. Verder heeft de Omron M7 Intelli IT de bewezen technieken van vorige generatie bloeddrukmeters aan boord waardoor dit waarlijk het meest geavanceerd model van Omron is.

  Meer info
 • Omron M3 Comfort bloeddrukmeter

  De Omron M3 is al reeds benoemd door de Consumentenbond als "Beste Koop" maar daar bovenop blijft fabrikant Omron de M3 verder ontwikkelen. Zo bestaan er nu 3 versies van de Omron M3. Allereerst is er de standaard Omron M3 die door de consumentbond als "beste koop" werd benoemd, verder is er nu ook een Omron M3 versie die op de PC is aan te sluiten genaamd: Omron M3 IT. Als laatste toevoeging tot de Omron M3 collectie is de Omron M3 Comfort, deze heeft als onderscheidend element dat deze wordt geleverd met de Intelli Wrap manchet,  de Omron Intelli Wrap manchet maakt metingen mogelijk, in tegenstelling tot veel andere manchetten, over de volledige 360 graden van de omtrek van de bovenarm, daarmee wordt het foutief aanbrengen van de manchet bijna onmogelijk en bent u zeker dat u juist meet.

  Meer info
 • Omron M3 bloeddrukmeter

  Omron M3 bloeddrukmeter is een compacte, volledig automatische bloeddrukmeter. De Omron M3 bloeddrukmeter meet de bloeddruk eenvoudig en snel. Een belangrijk kenmerk van de nieuwe Omron bloeddrukmeter M3 is het geheugen voor twee gebruikers. De nieuwe Omron M3 bloeddrukmeter maakt ook weer gebruik van de speciale Intellisense oppomptechniek. De nieuwe Omron M3 bloeddrukmeter heeft een medium/large manchet (armomvang 22-42 cm). De bloeddrukmeter wordt geleverd met Nederlandstalige gebruiksaanwijzing en een garantie van drie jaar.

  Easy Cuff Omron M3 bloeddrukmeteromron m3 bloeddrukmeter klinisch gevalideerdautomatische uitschakeling omron m3 bloeddrukmeterLED indicator normale bloeddruk omron m3 bloeddrukmeterduo geheugen omron m3 bloeddrukmetergemiddelde drie metingen omron m3 bloeddrukmeteronregelmatige hartslagcontrole omron m3 bloeddrukmeterlichaamsbeweging indicator omron m3 bloeddrukmetermanchetcontrole omron m3 bloeddrukmeter

  Meer info
 • Omron M3 IT bloeddrukmeter

  De nieuwe Omron M3 IT bloeddrukmeter is speciaal ontworpen om zeer betrouwbare metingen mogelijk te maken. Zo heeft de Omron M3 IT bloeddrukmeter een Manchet Controle Systeem die automatisch controleert of de manchet juist bevestigd is. Bij de vernieuwde Omron M3 IT bloeddrukmeter wordt nu een manchet geleverd in de maat 22-42 centimeter waardoor deze geschikt is voor de meeste volwassenen. Bij een hoge bloeddruk zal de Omron M3 IT bloeddrukmeter u waarschuwen door middel van een gekleurd lichtje ook wanneer de Omron M3 IT een onregelmatige hartslag waarneemt zal u worden gewaarschuwd. Met de Omron M3 IT bloeddrukmeter behoren foutieve metingen door per ongeluk te bewegen tot het verleden want de Omron M3 IT bloeddrukmeter zal dit ook detecteren. De Omron M3 IT bloeddrukmeter zal zichzelf automatisch uitschakelen wanneer u deze niet gebruikt. Met twee gescheiden geheugenplaatsen is de Omron M3 IT bloeddrukmeter uitermate geschikt om door 2 personen te worden gebruikt. Uiteraard is de Omron M3 IT bloeddrukmeter klinisch gevalideerd volgens strenge internationaal erkende protocollen waardoor u verzekerd bent van zeer betrouwbare metingen.

  De Omron M3 IT bloeddrukmeter wordt geleverd met Nederlandstalige gebruiksaanwijzing en een garantie van drie jaar.

  Easy Cuff Omron M3 bloeddrukmeteromron m3 bloeddrukmeter klinisch gevalideerdLED indicator normale bloeddruk omron m3 bloeddrukmeterduo geheugen omron m3 bloeddrukmetergemiddelde drie metingen omron m3 bloeddrukmeteronregelmatige hartslagcontrole omron m3 bloeddrukmeterlichaamsbeweging indicator omron m3 bloeddrukmetermanchetcontrole omron m3 bloeddrukmeterOmron BI link

  Meer info

4 artikel(en)

per pagina