Koop veilig en goedkoop op Internet

Massage

Categorie PIJN

In deze categorie vindt u een aantal artikelen met stroomprikkeling die u kunt inzetten tegen pijn. Vaak wordt naar deze apparaten gerefereerd als TENS apparaten maar deze hebben vaak ook EMS functionaliteit.

EMS staat voor Elektrische-Spieren-Stimulatie en wordt ook vaak gebruikt door sporters voor spiermassage of spierherstel. Ook na een vermoeiende wandeling of zware inspanning is EMS therapie ontspannend. Door kleine electronische stroompjes wordt het spierweefsel gestimuleerd.

TENS staat voor Transcutane-Elektrische-Zenuwen-Stimulatie. TENS wordt ingezet tegen het bestrijden van Chronische pijn door stroomprikkeling. Hoewel de therapie de oorzaken niet hoeft weg te nemen of de ziekte hoeft te genezen wordt het toch vaak als zeer positief en bevrijdend ervaren om even van de pijn af te zijn, uit deze pijnloze situaties kan kracht en energie worden geput.

2 artikel(en)

per pagina

 • Beurer EMS 20 Sixpack Mini Pad

  Beurer EMS 20 helpt uw buikspieren te ontwikkelen. De Beurer EMS 20 maakt gebruik van electrische spierstimulatie (EMS) voor spiertraining en spier-regeneratie, de Beurer EMS 20 is zacht, flexibel comfortabel en veilig. De Beurer EMS 20 is nauwkeurig in gebruik met een instelbare intensiteit en schakelt zichzelf uit. De Beurer EMS 20 maakt gebruik van een verwisselbare batterij van 3V (CR2032). U plaats de Beurer EMS 20 op uw buik, kiest de intensiteit en het apparaat doet zijn werk.

  Meer info
 • Omron TENS Long Life Pads

  Bij uw Omron TENS E2 Elite en Omron TENS E4 Professional worden er Omron TENS Long Life Pads meegeleverd. Deze Pads gaan wel tot 150 keer gebruik mee. Mochten de Pads kleefkracht verliezen dan kunt u ze onder koud water afspoelen, weer op de plastic strip bevestigen, een paar uur in de ijskast bewaren en de Pads zullen bij volgend gebruik weer goed aan de huid hechten.

  Na ongeveer 150 keer gebruik is uw Omron TENS apparaat weer toe aan nieuwe Omron TENS Long Life Pads die op deze pagina verkrijgbaar zijn.

  Meer info

2 artikel(en)

per pagina