Koop veilig en goedkoop op Internet

Massage

Categorie PIJN

In deze categorie vindt u een aantal artikelen met stroomprikkeling die u kunt inzetten tegen pijn. Vaak wordt naar deze apparaten gerefereerd als TENS apparaten maar deze hebben vaak ook EMS functionaliteit.

EMS staat voor Elektrische-Spieren-Stimulatie en wordt ook vaak gebruikt door sporters voor spiermassage of spierherstel. Ook na een vermoeiende wandeling of zware inspanning is EMS therapie ontspannend. Door kleine electronische stroompjes wordt het spierweefsel gestimuleerd.

TENS staat voor Transcutane-Elektrische-Zenuwen-Stimulatie. TENS wordt ingezet tegen het bestrijden van Chronische pijn door stroomprikkeling. Hoewel de therapie de oorzaken niet hoeft weg te nemen of de ziekte hoeft te genezen wordt het toch vaak als zeer positief en bevrijdend ervaren om even van de pijn af te zijn, uit deze pijnloze situaties kan kracht en energie worden geput.

5 artikel(en)

per pagina

 • Beurer EMS 20 Sixpack Mini Pad

  Beurer EMS 20 helpt uw buikspieren te ontwikkelen. De Beurer EMS 20 maakt gebruik van electrische spierstimulatie (EMS) voor spiertraining en spier-regeneratie, de Beurer EMS 20 is zacht, flexibel comfortabel en veilig. De Beurer EMS 20 is nauwkeurig in gebruik met een instelbare intensiteit en schakelt zichzelf uit. De Beurer EMS 20 maakt gebruik van een verwisselbare batterij van 3V (CR2032). U plaats de Beurer EMS 20 op uw buik, kiest de intensiteit en het apparaat doet zijn werk.

  Meer info
 • Omron TENS E4 Professional

  Pijnbestrijding en massage met Omron TENS E4 Professional

  Omron heeft al meer dan 20 jaar ervaring met TENS pijn bestrijding en massage, u kunt nu thuis met TENS therapie uw pijn bestrijden en met EMS spieren masseren. Zo kunt u pijn in uw spieren bestrijden maar ook pijn in uw gewrichten. TENS staat voor “Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation” en houdt in dat er elektrische stroompjes door de huid heen worden gegeven die de zenuwen kunnen beïnvloeden (stimuleren) om de pijn te verminderen. Met deze TENS therapie kunt u zonder het gebruik van medicijnen pijn bestrijden en met EMS delen van het lichaam masseren. TENS therapie bestrijdt pijn door het pijnsignaal naar de hersenen te blokkeren, TENS therapie bestrijdt pijn door de aanmaak van endorfine in het lichaam te stimuleren en TENS therapie bestrijdt pijn door de bloed circulatie te verbeteren.

  TENS pijnbestrijding in de woonkamer

  U kunt met TENS therapie uw pijn gewoon in de woonkamer bestrijden, de Omron TENS E4 Professional is klein en heeft verschillende TENS programma´s en niveaus om zelf de intensiteit van de TENS therapie te bepalen om pijn thuis te bestrijden of met EMS programma's de spieren te masseren.

  Pads bij de Omron TENS E4 Professional

  Bij de Omron TENS E4 Professional worden pads meegeleverd die u op de plaats van de pijn kunt bevestigen om de pijn te bestrijden of op de plaatsen die u wilt masseren, u kunt zelfs instellingen wijzigen per pad. Het verminderen van pijn verhoogt de kwaliteit van uw leven. U kunt de Omron TENS E4 Professional thuis gebruiken wanneer u maar wilt, de Omron TENS E4 Professional is makkelijk en heeft handige ingebouwde functies om snel het juiste TENS of EMS programma te kiezen om pijn te bestrijden of spieren te masseren.

  TENS therapie wordt vaak gebruikt door sporters met blessures en door vrouwen tijdens zwangerschap om pijn te verminderen of met EMS therapie de spieren te masseren.

  Meer info
 • Omron TENS E2 Elite

  Omron E2 Elite: Pijn bestrijden zonder medicijnen

  Pijn is vervelend, helaas hebben we er allemaal weleens mee te maken, om pijn te bestrijden kunnen wij grijpen naar pijnstillers (medicijnen) maar met TENS pijntherapie heeft u een alternatief zonder medicijnen te gebruiken. Het is klinisch bewezen dat TENS een veilige pijnbehandeling biedt en wordt daarom ook door professionals in de gezondheidszorg gebruikt. Doordat de Omron E2 Elite vooraf ingestelde pijntherapie programma's heeft is het mogelijk om zelf veilig TENS pijnbestrijding toe te passen. U kunt de intensiteit langzaam aanpassen en opvoeren om de voor u meest geschikte pijntherapie instellingen te vinden om uw pijn effectief te bestrijden.

  De Omron E2 Elite heeft vooraf ingestelde pijntherapie programma's voor 4 behandelzones: Rug, Schouder, Benen en Voet. Behalve pijnbestrijding programma's heeft de Omron E2 Elite ook 4 massage modi om uw spieren te masseren, dit wordt als zeer ontspannend ervaren na inspanning. TENS en EMS wordt dan ook in de sportwereld gebruikt aangezien TENs pijntherapie een effectieve methode is voor pijn onderdrukking en spiermassage.

  TENS pijntherapie kan de pijn verminderen maar neemt niet de oorzaak van uw pijn weg!

  De meegeleverde Long Life Pads gaan wel tot 150 keer mee, u kunt deze simpelweg onder koud water afspoelen. De Long Life Pads zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar.

  Meer info
 • Omron TENS Long Life Pads

  Bij uw Omron TENS E2 Elite en Omron TENS E4 Professional worden er Omron TENS Long Life Pads meegeleverd. Deze Pads gaan wel tot 150 keer gebruik mee. Mochten de Pads kleefkracht verliezen dan kunt u ze onder koud water afspoelen, weer op de plastic strip bevestigen, een paar uur in de ijskast bewaren en de Pads zullen bij volgend gebruik weer goed aan de huid hechten.

  Na ongeveer 150 keer gebruik is uw Omron TENS apparaat weer toe aan nieuwe Omron TENS Long Life Pads die op deze pagina verkrijgbaar zijn.

  Meer info
 • Medisana TDP TENS

  Medisana TDP kan worden ingezet voor het bestrijden van pijn, met TENS therapie kan pijn worden onderdrukt door pijn signalen te blokkeren anderzijds wordt het het lichaam ook gestimuleerd endorfines aan te maken zodat pijn ook op een natuurljke wijze wordt onderdrukt. De Medisana TDP heeft vooraf ingestelde TENS programma's en is dus erg eenvoudig in gebruik.

  Medisana TDP EMS (electrische spieren stimulatie)

  De Medisana TDP kan ook worden ingezet voor spieropbouw door verschillende EMS toepassingen waarbij spieren in het lichaam kunnen worden gestimuleerd. Ook hiervoor zijn er vooraf ingestelde EMS programma's.

  Elektro-acupunctuur met de Medisana TDP 

  Wat de Medisana TDP TENS onderscheidend maakt is Elektro-acupunctuur, bij de oude Chineze genezingsmethode worden naalden gebruikt, bij TENS Elektro-acupuntuur worden electrische impulsen gebruikt voor herstel, pijnverzachting, verhoging van de energiestroom en meer.

  Modus Medisana TDP

  De Medisana TDP heeft een TENS modus voor pijnbehandeling, een EMS modus voor spieropbouw, DEEP TENS modus voor behandeling van dieper liggend pijn en een modus voor Elektro-acupunctuur.

  Meer info

5 artikel(en)

per pagina