Koop veilig en goedkoop op Internet

Bloeddrukmeters

Beurer en Omron bloeddrukmeters

15 artikel(en)

per pagina

 • Omron M7 Intelli IT Bloeddrukmeter

  Omron M7 Intelli IT is het allernieuwste model bloeddrukmeter van Omron. De Omron M7 Intelli IT wordt op de Omron website als hun meest geavanceerd model betiteld. Het verkeerd omleggen van het manchet veroorzaakt bij veel mensen foutieve metingen, Omron tracht steeds meer controle mechanismen in hun bloeddrukmeters te verwerken om dit te voorkomen. De Omron M7 Intelli IT biedt de nieuwste innovatie qua nauwkeurigheid: de Intelliwrap manchet. Bij de Omron M7 Intelli IT is het haast onmogelijk om de machet onjuist om te leggen omdat de Omron Intelli Wrap manchet metingen mogelijk maakt, in tegenstelling tot veel andere manchetten, over de volledige 360 graden van de omtrek van de bovenarm. In combinatie met de Omron smartphone app kunt u de gemeten waarden uploaden voor verdere analyses. Verder heeft de Omron M7 Intelli IT de bewezen technieken van vorige generatie bloeddrukmeters aan boord waardoor dit waarlijk het meest geavanceerd model van Omron is.

  Meer info
 • Omron M3 Comfort bloeddrukmeter

  De Omron M3 is al reeds benoemd door de Consumentenbond als "Beste Koop" maar daar bovenop blijft fabrikant Omron de M3 verder ontwikkelen. Zo bestaan er nu 3 versies van de Omron M3. Allereerst is er de standaard Omron M3 die door de consumentbond als "beste koop" werd benoemd, verder is er nu ook een Omron M3 versie die op de PC is aan te sluiten genaamd: Omron M3 IT. Als laatste toevoeging tot de Omron M3 collectie is de Omron M3 Comfort, deze heeft als onderscheidend element dat deze wordt geleverd met de Intelli Wrap manchet,  de Omron Intelli Wrap manchet maakt metingen mogelijk, in tegenstelling tot veel andere manchetten, over de volledige 360 graden van de omtrek van de bovenarm, daarmee wordt het foutief aanbrengen van de manchet bijna onmogelijk en bent u zeker dat u juist meet.

  Meer info
 • Omron M2 Bloeddrukmeter

  De nieuwe Omron M2 Bloeddrukmeter is de opvolger van de Omron M2 Basic en de Omron M2 Classic bloeddrukmeters. De nieuwe M2 bloeddrukmeter blijft een zeer betaalbare bloeddrukmeter die qua metingen niet onder doet voor duurdere modellen. De nieuwe Omron M2 bloeddrukmeter is net iets beter uitgerust dan de voorgaande Omron M2 Classic en heeft dan ook 30 geheugenplaatsen. De nieuwe Omron M2 bloeddrukmeter blijft eenvoudig te bedienen met één knop. De M2 bloeddrukmeter wordt geleverd met een medium manchetformaat. De Omron M2 Bloeddrukmeter is een populaire keuze onder gezondheidszorg professionals en individu.

  Meer info
 • Omron M3 Bloeddrukmeter

  Omron M3 bloeddrukmeter is een klinisch gevalideerde bloeddrukmeter, wat inhoudt dat deze uitvoerig door medische specialisten is getest en goed bevonden is. De Omron M3 heeft een eenvoudige bediening. Dit twee-persoons model biedt alles voor een comfortabele en snelle meting van uw actuele bloeddruk. Het gepatenteerde meetsysteem meet uw bloeddruk reeds tijdens het oppompen. U kunt tot 2 maal 60 metingen inclusief de datum en de tijd opslaan in het geheugen van de Omron M3. Een gemiddelde van 3 metingen in tien minuten kan worden getoond. Kortom alles wat u als gebruiker nodig heeft om uw bloeddruk verantwoord op te meten. De nieuwe Omron M3 bloeddrukmeter wordt geleverd met een medium/large manchet zodat deze Omron M3 voor heel veel mensen de juiste keus is. Bij dit model kunt u optioneel een adapter bij bestellen. U heeft 3 jaar garantie op de Omron M3 bloeddrukmeter.

  Meer info
 • Omron M3 IT Bloeddrukmeter met PC-connectie

  De Omron M3 IT bloeddrukmeter is een volautomatische bovenarmbloeddrukmeter met de mogelijkheid om de bloeddrukmeter met de computer te verbinden. De Omron M3 IT bloeddrukmeter, uit de nieuwe serie bloeddrukmeters van Omron, is uitgerust met veel slimme indicatoren die u meer vertellen dan alleen uw bloeddruk. De Omron M3 IT bloeddrukmeter kan metingen opslaan in het geheugen van twee personen en wordt geleverd met een eenvoudig aan te leggen manchet geschikt voor een armomtrek van 22-42 cm. Verder heeft de Omron M3 IT een USB aansluiting zodat u de metingen kunt overbrengen naar de computer om een grafisch overzicht te krijgen over een bepaalde periode. U krijgt 3 jaar garantie op de Omron M3 IT!

  Easy Cuff Omron M3 it bloeddrukmetermanchetcontrole omron m3 it bloeddrukmeterlichaamsbeweging indicator omron m3 it bloeddrukmeteronregelmatige hartslagcontrole omron m3 it bloeddrukmeterDuo geheugen nieuwe omron m3 IT bloeddrukmetergemiddelde drie metingen nieuwe omron m3 IT bloeddrukmeteromron bloeddrukmeter usbOmron BI linkautomatische uitschakeling nieuwe omron m3 IT

  Meer info
 • Omron IC-10 Bloeddrukmeter

  Omron IC-10 bloeddrukmeter is een volautomatische bloeddrukmeter met diverse nieuwe en innovatieve eigenschappen. De meter biedt de mogelijkheid een ochtendpiek te herkennen, een belangrijke risicofactor voor de gezondheid. De Omron IC-10 is voorzien van een handig opbergvak voor het manchet. Het manchet is geschikt voor een armomtrek van 22-42 cm en is daardoor geschikt voor veel mensen. De Omron IC-10 wordt vaak ingezet in praktijken waar dagelijks metingen worden afgenomen. De gratis meegeleverde batterijen zijn goed voor minimaal 1000 metingen. Op dit product krijgt u drie jaar garantie.

  Meer info
 • Omron MIT Elite Bloeddrukmeter

  Omron MIT Elite bloeddrukmeter onderscheidt zich door zijn compact formaat en tegelijkertijd een betrouwbare bovenarm meting mogelijk te maken, bij de bloeddrukmeter wordt een handige opbergmap meegeleverd waardoor u de Omron MIT Elite overal naar toe mee kunt nemen. Dit model is dan ook populair bij artsen en verplegers voor op praktijk of om mee te nemen. De Omron MIT Elite is klinisch gevalideerd en u krijgt 3 jaar garantie!

  De MIT Elite is specifiek getest en zeer goed bevonden voor bloeddrukmetingen bij zwangere vrouwen.

  Omron MIT Elite_Zwangere vrouwen

  Meer info
 • Omron MIT Elite Plus Bloeddrukmeter

  De Omron Elite plus is een stijlvolle en compacte bloeddrukmeter die aan de PC aangesloten kan worden met behulp van meegeleverde software en USB kabel.
  De intellisense technologie zorgt voor gemakkelijk en betrouwbaar meten. Het grote display toont het gemiddelde van de laatste drie metingen in de laatste 10 minuten. Geheugen voor 90 metingen. Wanneer er sprake is van een onregelmatige hartslag of beweging tijdens de meting, die de meting zou kunnen beinvloeden, wordt dit op het display aangegeven. De Omron MIT Elite Plus is compact en dus makkelijk mee te nemen in de meegeleverde etui. U krijgt 3 jaar garantie!

  Meer info
 • Omron RS6 Polsbloeddrukmeter

  Omron RS6 behoort tot een nieuwe generatie bloeddrukmeter: mobiel, stil, snel en geavanceerd! De Omron RS6 is een recente bloeddrukmeter van Omron en aan kortgeleden geïntroduceerd in Europa. Deze draagbare bloeddrukmeter is zeer modern. Met zijn extra dun ontwerp en stille werking maakt de Omron RS6 het erg gemakkelijk om mee te nemen en overal te gebruiken. Ondanks het compacte formaat zit de Omron RS6 vol met geavanceerde functies, waaronder een onregelmatige hartslag detectie en bewegingsdetectie. Al met al is het perfect voor de actieve persoon die altijd onderweg is maar toch betrouwbaar wil meten.

  Meer info
 • Omron RS8 Polsbloeddrukmeter

  Omron RS8 is de nieuwste polsbloeddrukmeter van Omron. De Omron RS8 onderscheidt zich door draadloze verbinding met uw computer (of geschikte smartphone) te maken. U krijgt bij de Omron RS8 een lezer meegeleverd (NFC Technologie) waar u de Omron RS8 op kunt neerleggen waarna er een gegevensoverdracht plaatsvindt met de computer. De gegevens kunnen worden bewaard zodat u een goed overzicht krijgt van uw metingen gedurende langere periodes. De Omron RS8 bevat bovendien de allernieuwste technieken, zo controleert de Omron RS8 of u de bloeddrukmeter in de juiste houding gebruikt en het manchet goed is omgelegd. U kunt een gemiddelde krijgen van 3 metingen en een grafische overzichtsweergave van uw metingen. De Omron RS8 detecteert ook of u heeft bewogen tijdens een meting om foutieve metingen te voorkomen en is bijzonder stil in gebruik. De Omron RS8 heeft gescheiden geheugenplaatsen voor 2 personen zodat u de Omron RS8 samen met uw partner kunt gebruiken. U krijgt 3 jaar garantie!

  Meer info
 • Omron MIT Precision 5 polsbloeddrukmeter

  Omron MIT Precision 5 polsbloeddrukmeter is een een zeer betrouwbare bloeddrukmeter. Polsbloeddrukmeters moeten aan dezelfde hoge kwaliteitseisen voldoen als een bovenarm bloeddrukmeter om klinisch gevalideerd te worden. De Omron MIT Precision 5 is klinisch gevalideerd zodat u weet dat u op uw bloeddrukmeter kunt vertrouwen. De Omron polsbloeddrukmeter MIT Precision 5 heeft bovendien een controle mechanisme om ervoor te zorgen dat u uw pols op de juiste positie houdt ten opzichte van uw hart om foutieve metingen te voorkomen. Verder heeft de Omron MIT Precision 5 de betrouwbare omron technieken aan boord zoals Intellisense maar is nog steeds eenvoudig te bedienen met een druk op de knop. De polsbloeddrukmeter is verder voorzien van 90 geheugenplaatsen zodat u uw metingen over een periode kunt analyseren of u kunt uw Omron MIT Precision 5 simpelweg meenemen naar de arts zodat deze een analyse kan maken van de metingen in het geheugen. Alle metingen in het geheugen zijn voorzien van datum en tijd. De polsbloeddrukmeter Omron MIT Precision 5 is stil, snel, betrouwbaar en compact.

  Meer info
 • Beurer BM58 Bloeddrukmeter met touchscreen

  Beurer BM58 bloeddrukmeter heeft een gebruikersvriendelijk touchscreen en duidelijk display. Het scherm reageert op uw aanraking. De Beurer BM58 slaat automatisch 60 metingen met datum en tijd op. Ook kunt u een gemiddelde laten berekenen van gemeten waarden in de ochtend en in de avond. De BeurerBM58 heeft een gescheiden geheugen voor 2 gebruikers. U kunt de Beurer BM58 ook op de computer aansluiten met een apart verkrijgbare kabel. Op dit product krijgt u twee jaar garantie!

  Meer info
 • Omron universele adapter

  De Omron universele adapter kunt u aansluiten op uw Omron bloeddrukmeter. Deze adapter is geschikt voor al onze bovenarm bloeddrukmeters in onze webinkel met uitzondering van de Omron MIT Elite en Omron MIT Elite Plus. Bespaar batterijen door dit accessoire voordelig bij te bestellen. Meer info
 • Omron bloeddrukmeter Manchet Intelliwrap

  De Comfort Cuff oftwel comfortabel manchet is een voorgevormd manchet dat aan de binnenkant zacht bekleed is. Door de optimale pasvorm zorgt dit manchet ervoor dat de meest nauwkeurige meting kan worden uitgevoerd. Dit manchet past op de Omron M6 Comfort (model 2014) en de Omron M6 Comfort IT.

  Manchetmaat: 22 cm 42 cm
  Compleet inclusief slang

  Meer info
 • Omron bloeddrukmeter Manchet Easy Cuff

  Is uw standaard meegeleverde manchet aan vervanging toe of stuk? Geen probleem. Deze manchet is los verkrijgbaar en kunt u in onze webwinkel bestellen. Ook als u een extra manchet wilt om wat voor reden dan ook dan is biedt dit losse manchet uitkomst. Let er op dat dit manchet alleen past op de volgende typen Omron bloeddrukmeter:

  - Omron M3
  - Omron M3IT
  - Omron M6AC

  Meer info

15 artikel(en)

per pagina