Koop veilig en goedkoop op Internet

Bloeddrukmeters

Beurer en Omron bloeddrukmeters

10 artikel(en)

per pagina

 • Omron M3 Comfort bloeddrukmeter

  De Omron M3 is al reeds benoemd door de Consumentenbond als "Beste Koop" maar daar bovenop blijft fabrikant Omron de M3 verder ontwikkelen. Zo bestaan er nu 3 versies van de Omron M3. Allereerst is er de standaard Omron M3 die door de consumentbond als "beste koop" werd benoemd, verder is er nu ook een Omron M3 versie die op de PC is aan te sluiten genaamd: Omron M3 IT. Als laatste toevoeging tot de Omron M3 collectie is de Omron M3 Comfort, deze heeft als onderscheidend element dat deze wordt geleverd met de Intelli Wrap manchet,  de Omron Intelli Wrap manchet maakt metingen mogelijk, in tegenstelling tot veel andere manchetten, over de volledige 360 graden van de omtrek van de bovenarm, daarmee wordt het foutief aanbrengen van de manchet bijna onmogelijk en bent u zeker dat u juist meet.

  Meer info
 • Omron M3 Bloeddrukmeter

  Omron M3 bloeddrukmeter is een klinisch gevalideerde bloeddrukmeter, wat inhoudt dat deze uitvoerig door medische specialisten is getest en goed bevonden is. De Omron M3 heeft een eenvoudige bediening. Dit twee-persoons model biedt alles voor een comfortabele en snelle meting van uw actuele bloeddruk. Het gepatenteerde meetsysteem meet uw bloeddruk reeds tijdens het oppompen. U kunt tot 2 maal 60 metingen inclusief de datum en de tijd opslaan in het geheugen van de Omron M3. Een gemiddelde van 3 metingen in tien minuten kan worden getoond. Kortom alles wat u als gebruiker nodig heeft om uw bloeddruk verantwoord op te meten. De nieuwe Omron M3 bloeddrukmeter wordt geleverd met een medium/large manchet zodat deze Omron M3 voor heel veel mensen de juiste keus is. Bij dit model kunt u optioneel een adapter bij bestellen. U heeft 3 jaar garantie op de Omron M3 bloeddrukmeter.

  Meer info
 • Omron M6 Comfort Bloeddrukmeter

  Omron M6 Comfort (HEM-7321-E) is het nieuwste model bloeddrukmeter met twee geheugenplaatsen (A+B) voor 100 metingen en een speciale medium/large manchet voor een bovenarmomvang van 22-42 cm. Het manchet heeft een speciale functie ingebouwd ter controle op goede meting. De Omron M6 Comfort bloeddrukmeter is volautomatisch en behoort tot de topmodellen van Omron. Deze bloeddrukmeter is geschikt voor thuisgebruik en voor professioneel gebruik. Dit model is klinisch gevalideerd door medici en voldoet aan de strenge norm van het DABL instituut en de WHO richtlijnen voor het meten van bloeddruk.

  Met de Omron M6 Comfort kiest u één van de beste bloeddrukmeters voor thuisgebruik van dit moment. De Omron M6 Comfort is uitgerust met vele extra's die het meten nauwkeuriger maken. Daarnaast bevat de Omron M6 Comfort verschillende gekleurde indicatoren waaronder onregelmatige hartslag, manchetcontrole en gemiddelde over drie metingen. Bij de Omron M6 Comfort zit een Nederlandstalige handleiding bijgesloten en krijgt u drie jaar garantie.

  Meer info
 • Omron IC-10 Bloeddrukmeter

  Omron IC-10 bloeddrukmeter is een volautomatische bloeddrukmeter met diverse nieuwe en innovatieve eigenschappen. De meter biedt de mogelijkheid een ochtendpiek te herkennen, een belangrijke risicofactor voor de gezondheid. De Omron IC-10 is voorzien van een handig opbergvak voor het manchet. Het manchet is geschikt voor een armomtrek van 22-42 cm en is daardoor geschikt voor veel mensen. De Omron IC-10 wordt vaak ingezet in praktijken waar dagelijks metingen worden afgenomen. De gratis meegeleverde batterijen zijn goed voor minimaal 1000 metingen. Op dit product krijgt u drie jaar garantie.

  Meer info
 • Omron MIT Elite Bloeddrukmeter

  Omron MIT Elite bloeddrukmeter onderscheidt zich door zijn compact formaat en tegelijkertijd een betrouwbare bovenarm meting mogelijk te maken, bij de bloeddrukmeter wordt een handige opbergmap meegeleverd waardoor u de Omron MIT Elite overal naar toe mee kunt nemen. Dit model is dan ook populair bij artsen en verplegers voor op praktijk of om mee te nemen. De Omron MIT Elite is klinisch gevalideerd en u krijgt 3 jaar garantie!

  De MIT Elite is specifiek getest en zeer goed bevonden voor bloeddrukmetingen bij zwangere vrouwen.

  Omron MIT Elite_Zwangere vrouwen

  Meer info
 • Omron RS3 Polsbloeddrukmeter

  De polsbloedddrukmeter RS3 maakt ook deel uit van de nieuwe collectie polsbloeddrukmeters van Omron. Verscheidene vernuftige moderne (Omron) technieken zijn geïntegreerd in de Omron RS3 waardoor de RS3 uiterst betrouwbaar is in zijn metingen. De Omron RS3 is dan ook klinisch gevalideerd en de RS3 helpt u bij het meten, zo heeft de polsbloeddrukmeter Omron RS3 een ingebouwde controle of u deze juist heeft bevestigd en of u heeft bewogen tijdens de meting. De polsbloeddrukmeter Omron RS3 is klein, handzaam en betrouwbaar en behoort tot de nieuwste generatie polsbloeddrukmeters die zeer betrouwbare metingen mogelijk maakt.

  De Omron RS3 is eenvoudig in gebruik en heeft geavanceerde interne technologie om betrouwbare metingen mogelijk te maken.

  Meer info
 • Omron RS6 Polsbloeddrukmeter

  Omron RS6 behoort tot een nieuwe generatie bloeddrukmeter: mobiel, stil, snel en geavanceerd! De Omron RS6 is een recente bloeddrukmeter van Omron en aan kortgeleden geïntroduceerd in Europa. Deze draagbare bloeddrukmeter is zeer modern. Met zijn extra dun ontwerp en stille werking maakt de Omron RS6 het erg gemakkelijk om mee te nemen en overal te gebruiken. Ondanks het compacte formaat zit de Omron RS6 vol met geavanceerde functies, waaronder een onregelmatige hartslag detectie en bewegingsdetectie. Al met al is het perfect voor de actieve persoon die altijd onderweg is maar toch betrouwbaar wil meten.

  Meer info
 • Beurer BM58 Bloeddrukmeter met touchscreen

  Beurer BM58 bloeddrukmeter heeft een gebruikersvriendelijk touchscreen en duidelijk display. Het scherm reageert op uw aanraking. De Beurer BM58 slaat automatisch 60 metingen met datum en tijd op. Ook kunt u een gemiddelde laten berekenen van gemeten waarden in de ochtend en in de avond. De BeurerBM58 heeft een gescheiden geheugen voor 2 gebruikers. U kunt de Beurer BM58 ook op de computer aansluiten met een apart verkrijgbare kabel. Op dit product krijgt u twee jaar garantie!

  Meer info
 • Omron universele adapter

  De Omron universele adapter kunt u aansluiten op uw Omron bloeddrukmeter. Deze adapter is geschikt voor al onze bovenarm bloeddrukmeters in onze webinkel met uitzondering van de Omron MIT Elite en Omron MIT Elite Plus. Bespaar batterijen door dit accessoire voordelig bij te bestellen. Meer info
 • Omron bloeddrukmeter Manchet Easy Cuff

  Is uw standaard meegeleverde manchet aan vervanging toe of stuk? Geen probleem. Deze manchet is los verkrijgbaar en kunt u in onze webwinkel bestellen. Ook als u een extra manchet wilt om wat voor reden dan ook dan is biedt dit losse manchet uitkomst. Let er op dat dit manchet alleen past op de volgende typen Omron bloeddrukmeter:

  - Omron M3
  - Omron M3IT
  - Omron M6AC

  Meer info

10 artikel(en)

per pagina