Koop veilig en goedkoop op Internet

Beste bloeddrukmeter

Beste bloeddrukmeter van 2015 gezocht? Allereerst is het een verstandige keuze dat u op zoek bent naar de beste bloeddrukmeter. De bloeddruk regelmatig controleren kan bijdragen aan een stabielere gezondheid. Op uw zoektocht naar de beste bloeddrukmeter van 2015 zijn een aantal zaken belangrijk om te weten.

Beste bloeddrukmeter en de eisen?

Als u thuis uw bloeddruk wilt meten dan is het verstandig om een betrouwbare bloeddrukmeter in bezit te hebben. Er zijn veel goede bloeddrukmeters te koop, maar de beste bloeddrukmeter van 2015 heeft een aantal onderscheidende kenmerken:

-Beste bloeddrukmeter voor thuis is klinisch gevalideerd. Dit wil zeggen dat het volgens strenge normen getest is door medici en goedgekeurd voor thuismeting.

-Beste bloeddrukmeter voor thuis beschikt over een goed manchet dat eenvoudig aan te brengen is en waarbij het apparaat aangeeft of het manchet goed bevestigd is.

-Beste bloeddrukmeter heeft een belangrijke indicator voor problemen met de bloeddruk is een onregelmatige hartslag. De beste bloeddrukmeter voor thuis meten heeft een zogenaamde onregelmatige hartslagindicator.

-Beste bloeddrukmeter is er een die ook door artsen gebruikt wordt. De bloeddrukmeters van Omron worden regelmatig gebruikt door artsen, verloskundigen en apothekers.

 

de beste bloeddrukmeter

 

Omron: de beste bloeddrukmeter van 2015

Waarom is de prijs hoger dan andere bloeddrukmeters?

Omron is wereldwijd marktleider en is specialist op het gebied van bloeddrukmeters. Veel technieken van Omron zijn gepatenteerd en alleen Omron bloeddrukmeters hebben dus speciale onderscheidende elementen:

- Omron heeft patent op de zgn. Intellisense techniek. Dit is een speciale oppomptechniek van het manchet waardoor deze nooit te weinig en nooit teveel lucht bevat. Dit vergroot de betrouwbaarheid van de metingen van de bloeddruk.

- Alle Omron bloeddrukmeters zijn klinisch gevalideerd. Als u een arts vraagt wat de beste bloeddrukmeter is dan zal in meer dan 90% van de gevallen de merknaam Omron genoemd worden.

- De technologie in Omron bloeddrukmeters is al bijna 90 jaar in ontwikkeling. Deze soms jarenlange zorgvuldige research en innovatie in Japan kost enorm veel geld, maar heeft geresulteerd in een indrukwekkende reeks van modellen die bewezen betrouwbare metingen van de bloeddruk geven.

 

 

De zekerheid en betrouwbaarheid die Omron bloeddrukmeters bieden is zeker de prijs waard. In onze winkel bieden wij de beste bloeddrukmeter voor de beste prijs aan. Wij hebben al een Omron bloeddrukmeter vanaf €50,- en hoe beter (meer mogelijkheden) hoe hoger de prijs. Vast staat dat u in ons assortiment zeker de beste bloeddrukmeter vindt die bij uw behoeften past.

 

Hieronder ziet u een drietal Omron bloeddrukmeters uit onze uitgebreide collectie. Voor meer informatie klik op de afbeeldingen.

 

 

Bloeddrukmeter Omron M2 Bloeddrukmeter Omron M3 Bloeddrukmeter Omron M6 Comfort
bloeddrukmeter omron m2 bloeddrukmeter omron m3 bloeddrukmeter omron m6 comfort
Instapmodel voor €42,50 Uitgebreider model voor €54,95 Complete bloeddrukmeter voor €69,-
Basismodel met o.a. 30 geheugenplaatsen Met o.a. hartritme-indicator en M/L manchet Met o.a. speciaal manchet en LED-indicatoren

 

Beste bloeddrukmeter en Normale bloeddruk indicatie

De nieuwe modellen van Omron beschikken over een gekleurde LED indicator die de grenzen aangeeft van wat door de belangrijke instituten zoals DABL en ESC wordt gezien als een normale bloeddruk. Dit wil zeggen dat binnen een grote groep mensen deze bloeddruk het meeste voorkomt. Er wordt gesproken van een normale verdeling wanneer grofweg 65% van de gemeten waarden binnen ongeveer dezelfde grenzen vallen. In het individuele geval dat de gemeten waarden buiten de "normale bloeddruk" zitten volgens de bloeddrukmeter kan daar een logische verklaring voor zijn. Mocht u zich zorgen maken neem dan altijd contact op met uw huisarts. Meer weten over normale bloeddruk en bloeddruk meten? Kijk dan op onze informatiepagina over normale bloeddruk.

Beste bloeddrukmeter en Hoge bloeddruk

Veel mensen met hoge bloeddruk krijgen het advies om thuis de bloeddruk te meten. Vanzelfsprekend moet dit gebeuren met een betrouwbare bloeddrukmeter. Op deze pagina kunt u zien zien dat Omron de meest betrouwbare bloeddrukmeter is. Dit wil niet zeggen dat andere merken slecht zijn. Mensen met een hoge bloeddruk doen er toch verstandig aan om te kiezen voor de beste bloeddrukmeter, dit alleen al vanwege het simpele feit om bepaalde twijfel weg te nemen. De beste bloeddrukmeter is op dit moment, zoals u hieronder in de testresulten hieronder kunt zien, de Omron M6 Comfort. Interessant om te weten is dat sinds 2013 er een nieuwe norm is vastgesteld voor hoge bloeddruk. Op deze website staat een informatiepagina die aan dit onderwerp gewijd is. Voor meer informatie kijk op onze pagina over de nieuwe norm voor hoge bloeddruk.

Beste bloeddrukmeter Consumentenbond test uitslag augustus 2015:

1. Omron M6 Comfort bloeddrukmeter

2. Omron M3 bloeddrukmeter

3. Omron M10-IT bloeddrukmeter

4. Omron M7 bloeddrukmeter

Download hier heel de test

Beste bloeddrukmeter test

Bron: Consumentenbond.nl