Koop veilig en goedkoop op Internet

Omron MIT Bloeddrukmeters

Omron Bloeddrukmeter MIT 2016

Omron bloeddrukmeter kopen? Sinds kort heeft u weer meer keuze, met de nieuwe Omron Bloeddrukmeter MIT collectie lanceert Omron wederom een zeer stijlvolle reeks in 2016. Omron geeft hiermee opvolging aan de eerdere 2 MIT modellen, de Omron bloeddrukmeter MIT Elite en de Omron bloeddrukmeter MIT Elite Plus.

Omron bloeddrukmeter MIT3

 

Omron MIT Quick Check 3 bloeddrukmeter

Nieuw uiterlijk Omron MIT bloeddrukmeter

De Omron bloeddrukmeters in de MIT collectie zijn allen stijlvol zwart gekleurd met een duidelijk display en alle hedendaagse Omron techniek aan boord. Het prijsverschil tussen de verschillende MIT bloeddrukmeters wordt gecompenseerd door de extra mogelijkheden, controles en het bijhouden van data. Zo kan het topmodel van MIT collectie, de Omron MIT5 connect verbinding maken, via bluetooth, met uw smartphone. Met de Omron MIT5 connect lanceert Omron zijn eerste bloeddrukmeter die gebruik maakt van bluetooth technologie.

Omron MIT bloeddrukmeter Collectie

De nieuwe Omron bloeddrukmeter MIT collectie bestaat uit 4 modellen, 2 polsbloeddrukmeters en 2 bovenarm bloeddrukmeters. De metingen van alle MIT bloeddrukmeters zijn zeer betrouwbaar en alle Omron MIT bloedrukmeters zijn klinisch gevalideerd.

 

Omron MIT bovenarm bloeddrukmeter kopen

Omron MIT3

Omron MIT5 Connect

Omron MIT pols bloeddrukmeter kopen

Omron MIT Quick Check 3

Omron MIT Precision 5

 

Omron MIT5 connect bloeddrukmeter

Omron MIT Precision 5 bloeddrukmeter

 

Waarom kopen bij Internet-Koop?

U bent verzekerd van snelle levering
Telefonisch advies
Nazorg
Service
Goede prijzen
Levering in Nederland en België
Webshop keurmerk

1 artikel(en)

per pagina

  • Omron MIT Precision 5 polsbloeddrukmeter

    Omron MIT Precision 5 polsbloeddrukmeter is een een zeer betrouwbare bloeddrukmeter. Polsbloeddrukmeters moeten aan dezelfde hoge kwaliteitseisen voldoen als een bovenarm bloeddrukmeter om klinisch gevalideerd te worden. De Omron MIT Precision 5 is klinisch gevalideerd zodat u weet dat u op uw bloeddrukmeter kunt vertrouwen. De Omron polsbloeddrukmeter MIT Precision 5 heeft bovendien een controle mechanisme om ervoor te zorgen dat u uw pols op de juiste positie houdt ten opzichte van uw hart om foutieve metingen te voorkomen. Verder heeft de Omron MIT Precision 5 de betrouwbare omron technieken aan boord zoals Intellisense maar is nog steeds eenvoudig te bedienen met een druk op de knop. De polsbloeddrukmeter is verder voorzien van 90 geheugenplaatsen zodat u uw metingen over een periode kunt analyseren of u kunt uw Omron MIT Precision 5 simpelweg meenemen naar de arts zodat deze een analyse kan maken van de metingen in het geheugen. Alle metingen in het geheugen zijn voorzien van datum en tijd. De polsbloeddrukmeter Omron MIT Precision 5 is stil, snel, betrouwbaar en compact.

    Meer info

1 artikel(en)

per pagina